Over ons

Liefde voor de labradoodle

Wij zijn Remco en Soraya. Samen met onze kinderen en honden wonen wij in het Betuwse dorp Zetten. We wonen nabij het bos waar we dagelijks genieten van heerlijke wandelingen met onze viervoeters. We genieten volop van hun speelsheid, energie en liefde!

Met veel passie en liefde zetten we dit geweldige ras voort en mogen we het leven van mensen verrijken! Voor mij is iedere dag met de honden zijn een droom die uitkomt en mijn geweldige lieve man staat helemaal achter mij in wat ik doe.
Het welzijn van de honden staat bovenaan, we zijn heel dankbaar voor hun!

Via mijn pagina op Instagram en Facebook geef ik een mooi en eerlijk beeld van ons en de honden. Neem daar zeker even een kijkje!

 

 

De start

Het hele jaar door paste we op labradoodles en we vonden het geweldig om met ze bezig te zijn. Heerlijk met een roedel het bos in.

Ik zag ook hoe fijn mijn zoontje het vond om met de honden te zijn. Met de vele kennis en ervaring die we hadden opgedaan, besloten we om zelf dit geweldige ras voort te zetten, gericht op gezondheid en fijne karakters.

En toen was het zover, het mooie avontuur begon.. ons zoontje was 8 maanden toen we pupje Nova kregen en zes weken later pupje Faye.

Vier maanden later kwamen Saar en Lana bij de roedel. Zij wonen bij onze geweldige gastgezinnen. Inmiddels zijn de meiden opgegroeid en hebben ze prachtige pupjes gekregen ( zie kopje nestjes).

Wij vinden het belangrijk om gezonde pupjes met een stabiel karakter voort te zetten. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om baasjes te begeleiden bij vragen over de opvoeding, voeding, beweging, mentale uitdaging etc. als daar behoefte aan is.

Motto: Als het goed gaat met de pupjes die bij ons geboren zijn, gaat het met ons ook goed!

Onze pupjes groeien op in huis en er wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de moeder en pupjes. Ze leven in liefdevolle omstandigheden en krijgen de belangrijkste basis mee voor hun verdere leven. De pupjes groeien op met kinderen en krijgen activiteiten aangeboden die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling.

Caring for your pets since 2001

Aliquam erat volutpat In id fermentum augue, ut pellentesque leo. Maecenas at arcu risus. Donec commodo sodales ex, scelerisque laoreet nibh hendrerit id. In aliquet magna nec lobortis maximus. Etiam rhoncus leo a dolor placerat, nec elementum ipsum convall.

Etiam rhoncus leo a dolor placerat, nec elementum ipsum convall Maecenas at arcu risus scelerisque laoree.

  • Orci eget, viverra elit liquam erat volut pat phas ellus ac
  • Ipuset phas ellus ac sodales Lorem ipsum dolor Phas ell
  • Aliquam erat volut pat phas ellu