Over ons

Pensioen

Informatie over Pensioen

De start

Het hele jaar door paste we op labradoodles en we vonden het geweldig om met ze bezig te zijn. Heerlijk met een roedel het bos in.

Ik zag ook hoe fijn mijn zoontje het vond om met de honden te zijn. Met de vele kennis en ervaring die we hadden opgedaan, besloten we om zelf dit geweldige ras voort te zetten, gericht op gezondheid en fijne karakters.

En toen was het zover, het mooie avontuur begon.. ons zoontje was 8 maanden toen we pupje Nova kregen en zes weken later pupje Faye.

Vier maanden later kwamen Saar en Lana bij de roedel. Zij wonen bij onze geweldige gastgezinnen. Inmiddels zijn de meiden opgegroeid en hebben ze prachtige pupjes gekregen ( zie kopje nestjes).

Wij vinden het belangrijk om gezonde pupjes met een stabiel karakter voort te zetten. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om baasjes te begeleiden bij vragen over de opvoeding, voeding, beweging, mentale uitdaging etc. als daar behoefte aan is.

Motto: Als het goed gaat met de pupjes die bij ons geboren zijn, gaat het met ons ook goed!

Onze pupjes groeien op in huis en er wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de moeder en pupjes. Ze leven in liefdevolle omstandigheden en krijgen de belangrijkste basis mee voor hun verdere leven. De pupjes groeien op met kinderen en krijgen activiteiten aangeboden die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling.